Consultatii on-line

Aceasta rubrica isi propune sa fie un intermediar, o punte intre cei ce doresc mai multe informatii despre cazuri concrete, personalizate si mine, cea care transmite invataturile si tehnicile lui Grigori Grabovoi.

Daca ai ajuns pe acest site, esti o persoana interesata de dezvoltarea personala, de tehnici si metode de tratament alternative, de un indrumator.

In acest sens insa, am sa te rog sa citesti cu atentie sectiunea “ TERMENI SI CONDITII”  si “DISCLAIMER” a acestui site.

De asemenea, daca ai ajuns aici, ai inteles ca noi suntem raspunzatori pentru tot ce ni se intampla, pentru realitatea vietii noastre, pentru starea de sanatate.

Pentru a veni in ajutorul celor interesati, am pus pe site cartea “ Marele dictionar al bolilor si afectiunilor” scrisa de Jaques Martel. Exista mai multe dictionare de acest fel. Eu am ales sa lucrez cu acesta, pentru ca mi se pare mult mai complex si ajuta mult pe cel ce cauta sa inteleaga care sunt cauzele spirituale, emotionale si psihice ale bolii de care sufera. Foarte util este ca aici se dau si indicatiile necesare pentru a sti cum sa faci pe mai departe.

Este un instrument foarte bun si extrem de util in algerea seriilor numerice cu care sa lucram pentru ca situatia sa intre in normal si pentru a dobandi starea de sanatate perfecta.

Asta inseamna ca trebuie sa asumam, sa intelegem ca boala sau oricare situatie de viata nu este decat un semnal ce ni se trimite pentru a ne arata ca ne-am indepartat da la NORMA, de la starea de perfectiune in care Dumnezeu ne-a creat. Sa intelegem de asemenea, ca depinde doar de noi daca acea situatie va fi vindecata sau nu!!!

Vreau sa atrag atentia asupra unui aspect: aceste consultatii on-line au ca scop sa va dea un indiciu, o conduita de urmat, sa va clarifice asupra unor aspecte ale problemei pentru care cereti consultatia si ca nimic nu se poate intampla fara implicare personala si fara incredere in persoana proprie, in metodele pe care le utilizati si in Dumnezeu!!!

Cum bine ati inteles, aceste consultatii pot sa aiba ca subiect orice problema de sanatate, relationala, de viata, de afaceri, protectie e.t.c., in mare, orice aspect al vietii.

Sedintele se fac la cerere, pe skype sau messenger si au ca durata 1-2 ore, in functie de complexitatea cazului.

In prima faza, va voi cere sa-mi transmiteti pe mail o descriere succinta a situatiei.

Trebuie sa stiti ca Grigori Grabovoi este extrem de cunoscut in toata lumea .

Exista numeroase grupuri de lucru pe diferite retele de socializare, pe WhatsApp , yahoo e.t.c., unde persoanele care au nevoie de ajutor, primesc indrumare si se intrunesc grupuri care lucreaza pe acea persoana in situatiile mai grave.

Eu insami sunt inscrisa in mai multe grupuri francophone.

Am ajutat un mare numar de persoane cu afectiuni si probleme de viata diferite, de la cele mai simple pana la situatii critice.

Rezultatele sunt intotdeauna direct proportionale cu implicarea persoanei in cauza sau a celor apropiati in cazul in care persoana nu poate lucra ea insasi( stare foarte grava sau copii).

Pentru mai multe lamuriri puteti sa-mi adresati intrebarile voastre la sectiunea CONTACT .

Haideti sa facem echipa, sa invatam din situatiile mai dificile, sa ne dam mana pentru a le depasi, si in final, sa-i ajutam si pe altii.

 

Cu drag,

Claudia

 

 

Disclaimer

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si a Art. 33.

Niciuna dintre metodele terapeutice prezentate pe acest site nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta.

Niciuna dintre tehnicile prezentate pe acest site sau consultatiile on-line nu pot si nu trebuie sa fie considerate ca si terapii alternative.